The Vinyl Factory

The Vinyl Factory

6
822
0
Thursday, 21 March 2019
Vinyl

The Vinyl Factory, njihuni me një ndër fabrikat më të rëndësishme për stampimin e vinyl-it

 

“The Vinyl Factory” është e vetmja fabrikë e madhe për stampimin e vinyl-it në Britani të Madhe.
E vendosur në Hayes në perëndim të Londrës, ajo ishte qendra e gjallë e prodhimit të muzikës në zemër të industrisë muzikore britanike.
“The Vinyl Factory” vazhdon të prodhojë vinyl-et më të lakmuar në planet, me makineri origjinale të përdorur për Beatles, Pink Floyd, Sex Pistols dhe shumë të tjerëve, mes disqeve më emblematikë në botë. (Kliko per foto galeri)

Adi Basha

Radioman

60 posts | 0 comments

http://www.radiobar-on.com

Comments are closed.