Music Industry

The Vinyl Factory
Vinyl

The Vinyl Factory, njihuni me një ndër fabrikat më të rëndësishme për stampimin e vinyl-it   “The Vinyl Factory” është e vetmja fabrikë e madhe për stampimin e vinyl-it në Britani të Madhe. E vendosur në Hayes në perëndim të Londrës, ajo ishte qendra e gjallë e prodhimit të muzikës në zemër të industrisë muzikore britanike. “The Vinyl Factory” vazhdon të prodhojë vinyl-et më të lakmuar në planet, me makineri origjinale të përdorur për Beatles, Pink Floyd, Sex Pistols dhe...

6
689
0
Thursday, 21 March 2019