TRAILERI I FILMIT PER MICHAEL HUTCHENCE

TRAILERI I FILMIT PER MICHAEL HUTCHENCE

11
1246
1
Tuesday, 04 June 2019
News

Eshte publikuar traileri i pare “Mystify”, filmi mbi jeten e vrullshme te liderit te INXS, Michael Hutchence i cili vdiq ne 22 nentor 1997 ne moshen 37 vjecare.

Ne dokumentar pervec deshmive te miqve dhe te afermve, vijne edhe filmime per here te pare nga raporti i tij me pop staren Kylie Minogue e cila flet vete ne film

KYLIE MINOGUE & MICHAEL HUTCHENCE

KYLIE MINOGUE & MICHAEL HUTCHENCE

Gjithashtu ne film flet edhe ish e dashura tjeter , modelja Hellen Christinsen e cila tregon sesi Hutchence bente psikologun e saj kur ajo u sulmua nga nje taksist ne 1992-shin

HELEN CHRISTINSEN & MICHAEL HUTCHENCE

HELEN CHRISTINSEN & MICHAEL HUTCHENCE

Filmi dokumentar mbi rock starin australian do te prezantohet ne BBC neser dhe mban titullin e nje prej hiteve te INXS, Mystify, gjithashtu e perdorur edhe si kolone zanore e dokumentarit

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.