KUSH ESHTE ME E NJOHUR KENGA APO FILMI?

KUSH ESHTE ME E NJOHUR KENGA APO FILMI?

6
983
0
Saturday, 06 April 2019
Today

“Take My Breath Away” eshte nje prej kolonave zanore qe e ka ndihmuar realisht filmin me te famshem te Tom Cruise “Top Gun”, te behej nje nder me te shiturat.

 

Te themi te verteten ishte tema e dashurise e trajtuar ne kete film, qe ndikoi ne kete drejtim, pasi kenga u realizua per nje skene te nxehte dashurie.

Kenga u kendua nga grupi Berlin dhe fitoi Oscarin, si kenga me e mire origjinale duke u identifikuar ne menyre te pashmangshme me filmin Top Gun dhe historine e dashurise se dy te rinjve qe shetisin me motor.

 

Shume artiste te tjere ishin ftuar per ta kenduar kengen, por kishin refuzuar.

Nder ta edhe Brian Adams, i cili e kishte refuzura bashkepunimin pasi mendonte se filmi glorifikonte luften.

 

 

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.