UNË I PASHË NIRVANA-T LIVE 25 VJET MË PARË

UNË I PASHË NIRVANA-T LIVE 25 VJET MË PARË

6
964
0
Friday, 05 April 2019
Today

Materialet e publikuara sot nga Radio Bar në 25 vjetorin e vdekjes së Kurt Cobain kanë zgjuar jo vetëm reagime, por edhe nostalgjinë e miqve të Radio Bar.

 

Disa nga lexuesit dhe dëgjuesit tanë kanë nxjerrë reliket e tyre nga sirtaret e kujtimeve dhe na i kanë dërguar në adresat tona të kontaktit.

 

Fotoja më poshtë vjen nga një ndjekës i yni në Torino, në të cilën tregohet bluza që ka mbajtur në koncertin e Nirvana-ve ne Itali, gjatë muajit shkurt 1994.

 


Adi Basha

Radioman

60 posts | 0 comments

http://www.radiobar-on.com

Comments are closed.