Woodstock

Woodstock 50; në skenë do të ngjiten …
News

…  Robert Plant, Greta Van Fleet, The Killers, Black Keys, Imagine Dragons etc   Michael Lang, promotor i tre ditëve legjendare të paqes, dashurisë dhe muzikës, pesëdhjetëvjetori i të cilit do të mbahet në mes të gushtit të ardhshëm, njoftoi organizimin e “Woodstock 50”, një ngjarje festive, e cila do të konkurrojë Live Nation – që do të mbahet, përsëri në të njëjtën ditë, në Bethel Woods. Kështu nga 16-18 gusht të verës që kemi përapara, në Watkins Glen, një...

4
772
0
Wednesday, 20 March 2019