Smashing Pumpkins

Atum: A Rock Opera in Three Acts
News

Atum: A Rock Opera in Three Acts is the twelfth studio album by American rock band the Smashing Pumpkins. The album was released in three separate installments of 11 songs—Atum: Act One was released on November 15, 2022, Atum: Act Two was released on January 31, 2023, and Atum: Act Three was released on May 5, 2023. A physical box set consisting of all 33 songs, along with a group of 10 additional exclusive songs, was released in early May...

Like
99
0
Friday, 22 September 2023
EMERUESI I PERBASHKET MUZIKOR MES JUSH DHE FEMIJEVE TUAJ
Vinyl

Kjo liste eshte per ata prinder te cileve u ka ardhur ne maje te hundes duke degjuar gjithe diten muzike te Bang Bang-ut, me Peppa Pig, Masha, Orso,  apo kenget e festivaleve te femijeve te kujtdo shteti qofshin, italian apo shqiptar,  me derra e me rosa ne cdo tekst.   Me kete liste ju mund te argetoheni, jo vetem duke degjuar muzike cilesore, por ne te njejten kohe edhe kenge muzikalisht komode per femijet e mbi te gjitha “te shendetshme”...

4
1088
0
Thursday, 11 April 2019
WP RSS Plugin on WordPress