Motley Crue

Mötley Crüe unleash video for new single “Dogs of War”
News

Mötley Crüe consisting of lead vocalist Vince Neil, bassist Nikki Sixx, drummer Tommy Lee and new guitarist John 5 have unveiled a video for their new single “Dogs of War”. In a recent interview with Billboard, Neil described the new single as “like old school meets new school. It’s got that old school vibe about it, but it’s new music. Nikki came up with it and he sent me the music and I thought it was really cool. So I...

Like
79
0
Saturday, 27 April 2024
no-cover
News

Doli filmi më i ri autobiografik i një prej bandave me “Fobulous” të muzikës Rock në botë, THE DIRT of MOTLEY CRUE. Duke xhiruar filmin banda 60 vjeçare gjeti energji për te kompozuar e regjistruar edhe dy këngë të reja “Ride With The Devil” dhe “Crash And Burn” përvec koverit që i bënë këngës “Like a Virgin” të Madonës. Eshtë si ujët e pakët në ditët e sotme të dëgjosh këngë Rock të reja të bëra me miellin me të...

5
808
0
Sunday, 24 March 2019