Miguel Bose

no-cover
Today

Sot ai bën 63 vjeç. Këngëtar, sigurisht. Por edhe kompozitor, aktor dhe balerin. Artisti për të cilin po flasim është Luis Miguel González Bosé, i njohur thjesht si Miguel Bosé, pesëdhjetë vite karrierë mbi shpatulla, një diskografi që përmbledh një vitrinë albumesh në studio dhe një filmografi prej 30 titujsh. Miguel Bosé, u bë i dashur për publikun shqiptar, falë televizionit italian, ku ai performoi në disa formate të rëndësishme, gjatë viteve ’80-’90. Ka lindur në Panama, nga një aktore...

4
870
0
Wednesday, 03 April 2019