Mariah Carey

no-cover
Today

Mariah Carey lindi më 27 mars të 1970 në Long Island, New York, nga prindër me origjinë irlandeze dhe afro-karaibike.     Në 1990 publikoi albumin e saj të parë homonim i cili u bë numri 1 në USA me këngën “Vision of Love”. Albumi “Mariah Carey” shiti 9 milion kopje në US dhe 20 milion të tjera jashtë saj. Më pas erdhën “Music Box” në 1993, DayDream” në 1995 dhe “The Emancipation of Mimi” në 2005. Mariah...

4
1052
1
Wednesday, 27 March 2019