Jovanotti

Jovanotti, ndjek trendin, hap radio online
News

Jova Beach Party, seria e koncerteve festive të Jovanotit në plazhet italiane, që janë programuar për sezonin e verës, do të ketë edhe një radio zyrtare. Këtë gjë e ka konfirmuar kantuautori, duke u demostruar fansave të tij edhe ndonjë jingle të realizuar për radion e re.   Radio, do të debutojë online dhe do të jetë gati pas rreth një muaji. Për të është përgatitur edhe një aplikacion me emrin Jova Beach Party, përmes të cilit fansët do të...

4
563
0
Wednesday, 03 April 2019