Iron Maiden

no-cover
Today

Te gjithe e dine qe kengetari dhe frontmani i grupin rock britanik Iron Maiden eshte pilot profesionist avionesh. Nje prej formave me te medha te publicitetit te bandes britanike ne dekada ka qene grupi levizte vetem me avion (i quajtur Ed Force One) nga qyteti ne qytet dhe se se avioni i grupit pilotohej nga vete kengetari i grupit,Bruce Dickinson. Por jo vetem. Bruce piloton linja normale avionesh dhe madje para pak kohesh ishte edhe ne Rinas duke pilotuar Albawings...

2
850
0
Thursday, 04 April 2019