Iggy Pop

IGGY POP NE KINEMA KETE VERE
News

 Legjenda e Punk-ut Iggy Pop do të marrë pjesë në filmin e ri “The Dead Don’t Die” përkrah protagonistit Bill Murray. Në film marrin pjesë edhe Danny Glover, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Selena Gomes , ndërkohe që kolona zanore interpretohet as më shumë e as më pak por nga Tom Waits. Ne fakt ne perzgjedhjen e Iggy-t si Zombie, regjizori Jim Jarmusch ka marre nje personazh te gatshem gjysem zombie dhe i eshte dashur shume pak grim...

5
710
0
Tuesday, 09 April 2019