Guns n Roses

Guns n’Roses – Perhaps
News

Perhaps” is a song by the American hard rock band Guns N’ Roses, released as a single on August 18, 2023. A limited edition 7-inch vinyl is scheduled to be released on October 27, 2023, with “The General” as its B-side. “Perhaps” was originally recorded during the Chinese Democracy sessions in 2000, and was leaked online in 2019 alongside other tracks from the same era. The song was rehearsed at the soundcheck for the Tel Aviv concert on June 5,...

Like
112
0
Friday, 22 September 2023
Duff McKagan me album të ri!!!
News

Pasi ka publikuar këngën e parë, “Tenderness”, që i përket albumit me të njëjtin titull, basisti i “Guns N ‘Roses”, Duff McKagan, ka zbuluar një tjetër këngë nga albumi. Ajo mban titullin “Chip Away” Albumi i ri si solist, do të dalë më 31 gusht të kësaj vere. Duke komentuar këngën, basisti i grupit legjendar ka rrëfyer se kënga e re, “Chip Away” është në një farë mënyre kundër lajmeve kabllore dhe agjendave të tyre, që bëhen për dollarin e...

6
807
0
Wednesday, 20 March 2019