Goran Bregovic

Goran Bregoviç mbush 69 vjeç
Today

Goran Bregoviç është një nga muzikantët më të njohur ndërkombëtar nga Evropa Lindore.   Me origjinë boshnjake, ai është padyshim ndër këngëtarët më të dashur jo vetëm në Ballkan, por edhe famë të padiskutueshme ndërkombëtare. Nëse sot zhvillon ture dhe koncerte kudo nëpër botë, gjithçka në karrierën e tij ka nisur kur ishte djalosh i ri, si lider i “Bjielo Dugme”, (1974 – 1989) një nga bandat më të njohura rock të ish Jugosllavisë. Më tej ka vazhduar karrierën me...

6
931
0
Friday, 22 March 2019