Enrico Ruggeri

“ALMA”, Albumi i ri nga Enrico Ruggeri
News

Ka dalë në treg albumi më i ri i kantautorit italian Enrico Ruggeri, me titull “Alma”, të cilin autori e përcakton si ndër më të rëndësishmit e jetës së tij.   Disku është paraprirë nga kënga “Come lacrime nella pioggia” dhe shoqërohet nga një klip. Veçori e albumit është se është regjistruar “live”, me këngë të kënduara drejtpërsëdrejti, në Anyway Studio dhe përmban 11 këngë, ku veçojmë edhe një bashkëpunim me Ermal Meta, me titull “Un pallone”. Enrico...

6
737
0
Tuesday, 19 March 2019