A DO TE DESHTOJE WOODSTOCK 50?!

A DO TE DESHTOJE WOODSTOCK 50?!

6
1039
0
Saturday, 20 April 2019
News

Nje atmosfere e keqe rreth  Woodstock 50, koncertit jubilar te festivalit historik qe parashikohet te mbahet me 16,17 e 18 Gusht ne Watkins Glen, ne New York.

Dalja e biletave ne shitje , e parashikuar per kete te hene me date 22, eshte shtyre per dy jave mbas terheqjes se grupit Black Keys si bande kryesore e festivalit.

Zerat jane hedhur poshte nga organizatori i ketij eventi, Michale Lang i cili thekson se nje superevent i tille nuk mund te deshtoje nga nje emer, kushdoqofte ai.

Woodstock 50 ka ne kartelen e Headliners-ave The Killers te premten e 16 gushtit, Dead & Company te shtunen e dates 17 dhe Jay-Z te dielen e dates 18 gusht.

Ne “menune e festivalit” jane edhe Miley Cyrus Lumineers, Greta Van Fleet, Imagine Dragons, Santana e Robert Plant.

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.