no-cover

“VRIMA E ZEZE” E HAPESIRES DO TE QUHET “BLACK HOLE SUN”

4
1091
0
Saturday, 20 April 2019
News

Mbas publikimit te fotove te para te “Vrimes se Zeze” nga NASA me date 10 prill dhe publikimit te fotove te ngjashmerise me koverin e albumit “Superunknown” te Soundgarden, eshte hapur nje peticion per ta quajtur zbulimin e NASA-s “Black Hole Sun” ashtu sic ishte kenga me e njohur e ketij albumi.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vete Tom Morello, kitaristi dhe miku i te ndjerit Chris Cornell te Soundgarden eshte shprehur entuziast per kete gje.

 

Peticioni ka arritur gati 50.000 firma por duhet te arrije 100.000 firma qe te merret ne konsiderate nga Shtepia e Bardhe per ta quajtur zbulimin e NASA-s sipas kryevepres se Chris Cornell

 

Adi Basha

Radioman

60 posts | 0 comments

http://www.radiobar-on.com

Comments are closed.