no-cover

RINGRIHEN VAMPIRET E HOLLYWOOD-IT ALICE, JOE & JOHNNY

2
1081
0
Thursday, 18 April 2019
News

Hollywood Vampires – supergrupi i formuar nga kitarristi i Aerosmith Joe Perry, Alice Cooper dhe aktori Johnny Depp – lajmerojne me 21 Qershor daljen e albumit te tyre te ri “Rise”, kater vjet mbas albumit te tyre debutues.

Mes kengeve te albumit “Rise” jane edhe tre kover: “Heroes” e David Bowie, e kenduar nga Johnny Depp, “People Who Died” e Jim Carroll Band dhe “You Can’t Put Your Arms Around A Memory” e Johnny Thunder, e kenduar nga Joe Perry.

Kenga e pare e promovuar mbreme nga ky album eshte “Who’s Laughing Now”

 

Adi Basha

Radioman

60 posts | 0 comments

http://www.radiobar-on.com

Comments are closed.