no-cover

MADONNA DO TE JETE MADAME X NE ALBUMIN E RI

2
1139
0
Sunday, 14 April 2019
News

Do te titullohet “Madame X” albumi i ri i Madonna-s, pasuesi ideal i “Rebel Heart” te 2015-es: eshte zbuluar nga vete popstarja amerikane gjate dites se sotme ne instagramin e saj me ane te nje videoje.

 

 

“Madame X eshte nje agjente sekrete qe udheton rreth botes, nderron identitet, lufton per liri, çon drite ne vendet e erreta.

“Madam X” eshte nje instruktore cha cha cha-je, nje udheheqese shteti, nje governante, nje kalorese, nje e burgosur, nje studente, nje mesuese, nje murgeshe, nje kengetare lokalesh, nje shenjtore, nje prostitute”, perfundon Maddy pershkrimin intrigues te titullit te albumit te saj te ri.

 

 

 

 

Per momentin nuk eshte bere publike data e leshimit te albumit as te dhena mbi kenget qe ndodhen ne te dhe as bashkepunetoret e albumit.

 

 

Paraqitja e pare publike e artistes pas gjithe kesaj kohe pritet te jete skena e Eurovizionit te Izraelit me date 18 Maj.

 

Sipas The sun , Madonna mund te dale ne nje tur boteror dhe klipet e kengeve te para promovuese nga ky album, brenda vitit 2019

Adi Basha

Radioman

60 posts | 0 comments

http://www.radiobar-on.com

Comments are closed.