NJE ANIJE E TERE NE DISPOZICION TE VASCO-S PER NE SARDENJA

NJE ANIJE E TERE NE DISPOZICION TE VASCO-S PER NE SARDENJA

3
964
0
Thursday, 11 April 2019
News

Mbas lajmerimit per datat e koncerteve ne Sardenja per turneun NonStopLive2019 i fiksuar per ne Cagliari me 18 dhe 19 Qershor, Vasco Rossi ka dashur te beje dicka te vecante.

 

Per te trasnportuar mijra fansa ne ishull, do te inagurohet nje anije e ndertuar me temen BLASCO, nofka simbol e rokerit emilian.

 

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.