THE STAR WAS BORN 43 VJET ME PARE

THE STAR WAS BORN 43 VJET ME PARE

6
834
0
Sunday, 07 April 2019
Today

Filmi “i suksesshem” i Lady Gaga dhe Bradley Cooper “A Star Is Born ” eshte vetem nje risjellje ne kohe e filmit me te njejtin titull te luajtur ne 76-en dhe i premiuar me Oscar nga Barbara Streisand dhe Kris Kristofferson.

 

Ndryshimi i vetem eshte qe kolona zanore e 76-es mban titullin “Evergreen -A Star Is Born” ndersa ne 2018-en “Shallow -A Star Is Born”

 

Mesa duket arti kinematografik dhe muzikor i para viteve 90 , ashtu si operat e para shekullit te 19, nuk arrihen  dot me por vetem risillen ne kohe nga protagonistet e momentit.

 

 

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.