JA SI ËSHTË PERCJELLË “IKJA” E COBAIN NGA RADIOT SHQIPTARE NË1994 (audio)

JA SI ËSHTË PERCJELLË “IKJA” E COBAIN NGA RADIOT SHQIPTARE NË1994 (audio)

7
1243
1
Friday, 05 April 2019
Today

Siç e di dhe mund të na kuptojë vetëm brezi ynë, muzika e viteve 80-90, kishte një impakt të rëndësishëm në jetën e secilit prej nesh.

 

Të rinjtë dëgjonin dhe ndiqnin stilin e jetës se rockstar-ëve të kohës.
Ndoshta në ditët e sotme kjo muzike duket shumë periferike në jetën tonë të përditshme por në fillim të viteve 90, ishte një shtysë e fuqishme drej asaj që kërkonim të bënim e të jetonim.

 

Gjatë punës për të ndërtuar materialet mbi 25 vjetorin e vdekjes se Kurt Cobain, gjeta nje pjesë (audio tape) nga emisioni im i drejtpërdrejtë i 25 viteve më parë i datës 9 Prill 1994, kur isha në fillimet e karrieres sime si “radioman” 🙂 dhe natyrisht si një fans i muzikës rock, vdekja e Kurt Cobain e dridhte zërin tim ne mikrofon edhe më shumë se emocionet normale.

 

 


 

 

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.