74 vitet e Franco Battiato

74 vitet e Franco Battiato

7
598
0
Saturday, 23 March 2019
Today
Pret sot harkun e 74 viteve Franco Battiato, muzikant ekperimentues dhe ambasador i muzikes pop ne Itali me gjysem shekulli karriere.
Shume prej kengeve te tij jane risjelle ne kohe nga grupe te ndryshme si “Cerco un centro di gravita permanente”, pjese e albumit “La Voce Del Padrone” e vitit 1981 e risjelle nen ritmet Italo Dance 20 vjet me pas nga Eiffel 69

 

 

Adi Basha

Radioman

77 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.