Vinyl Stories

46 vjet nga The Dark Side Of The Moon
Today

Pink Floyd: “The dark side of the moon” mbush 46 vjeç   Nëse ekziston një album “epokal”, pa dyshim, ai është “The dark side of the moon”nga Pink Floyd, që sot mbush 46 vjeç. Nuk është albumi më i shitur në historinë e muzikës rock – megjithëse janë mbi 45 milion kopje të shitura- por sigurisht është një ndër më të rëndësishmit. Përmendim një fakt: kur doli në treg në vitin 1973, nuk kishte asnjë dyqan Hi-Fi që nuk e...

7
117
0
Saturday, 23 March 2019
The Vinyl Factory
Vinyl

The Vinyl Factory, njihuni me një ndër fabrikat më të rëndësishme për stampimin e vinyl-it   “The Vinyl Factory” është e vetmja fabrikë e madhe për stampimin e vinyl-it në Britani të Madhe. E vendosur në Hayes në perëndim të Londrës, ajo ishte qendra e gjallë e prodhimit të muzikës në zemër të industrisë muzikore britanike. “The Vinyl Factory” vazhdon të prodhojë vinyl-et më të lakmuar në planet, me makineri origjinale të përdorur për Beatles, Pink Floyd, Sex Pistols dhe...

6
129
0
Thursday, 21 March 2019
WP RSS Plugin on WordPress