Today In Music

74 vitet e Franco Battiato
Today

Pret sot harkun e 74 viteve Franco Battiato, muzikant ekperimentues dhe ambasador i muzikes pop ne Itali me gjysem shekulli karriere. Shume prej kengeve te tij jane risjelle ne kohe nga grupe te ndryshme si “Cerco un centro di gravita permanente”, pjese e...

Saturday, 23 March 2019
7
76
0
46 vjet nga The Dark Side Of The Moon
Today

Pink Floyd: “The dark side of the moon” mbush 46 vjeç   Nëse ekziston një album “epokal”, pa dyshim, ai është “The dark side of the moon”nga Pink Floyd, që sot mbush 46 vjeç. Nuk është albumi më i shitur në historinë...

Saturday, 23 March 2019
7
105
0
Goran Bregoviç mbush 69 vjeç
Today

Goran Bregoviç është një nga muzikantët më të njohur ndërkombëtar nga Evropa Lindore.   Me origjinë boshnjake, ai është padyshim ndër këngëtarët më të dashur jo vetëm në Ballkan, por edhe famë të padiskutueshme ndërkombëtare. Nëse sot...

Friday, 22 March 2019
6
122
0