Rettward von Doernberg – Night Drive
Indie Music

Berlin composer Rettward von Doernberg has just released his third single called “Night Drive” which unites four musical traditions into one piece of music. “Night Drive“ follows his first two releases, “Be Water” and “Stay A While”, which have been featured on numerous radio stations, broadcasts, podcasts and YouTube channels. “For the vocals I used an excerpt of an Indian Alap”, explains von Doernberg. “Alap is the introductory chant of a North Indian raga. While I was at it I...

Like
72
0
Friday, 15 January 2021
EDDIE VAN HALEN – GONE TODAY AT AGE 65
News

Eddie Van Halen — the legendary guitarist and co-founder of Van Halen — has died after a long battle with throat cancer … TMZ has learned. Sources directly connected to the rock star tell us … he died at St. John’s Hospital in Santa Monica Tuesday. His wife, Janie, was by his side, along with his son, Wolfgang, and Alex, Eddie’s brother and drummer. We’re told in the last 72 hours, Eddie’s ongoing health battle went massively downhill — doctors...

Like
792
0
Tuesday, 06 October 2020
David Arn – Love Is Free
Indie Music

David Arn is a U.S. singer, songwriter based in Virginia who is best known for his lyrical style. He currently has three albums, “Postmodern Days” , “Walking in Dreamland” and “Traveler Tales” as well as numerous singles. Three of his music videos have been Film Festival Award winners. His music is streamed worldwide and has been featured on NPR stations, BBC Radio, and heard on Delta Airlines commercial flights. In 2018, his single “Not Amused” (promoted through Musik and Film)...

Like
232
0
Thursday, 17 September 2020
Mike DeFoy – Glass Houses
Indie Music

Mike DeFoy Originally from Chicago, I am a self taught, multi-instrumentalist, singer/songwriter. My music has been broadcast and I have developed a substantial following, so much so, that fans know and sing the lyrics to my songs during live performances and I am able to draw a substantial crowd to venues even during week days. When interviewed by industry trade publications, local bands/artists have stated that I am their favorite artist. My songwriting is heavily influenced by the Beatles. I...

Like
220
0
Thursday, 17 September 2020
TODAY IN MUSIC: PINK FLOYD, ROLLING STONES, MIA MARTINI
Today

12 MAJ 1967: Në Queen Elizabeth Hall të Londrës, Pink Floyd zhvilluan koncertin e parë me efekt “audio surround” në histori, duke përdorur sistemin e tyre të transmetimit kuadrafonik. Shfaqja titullohej “Games for May”. Me këtë rast lideri i atëhershëm i grupit , Syd Barrett shkroi një këngë me atë titull, e cila më vonë do të njihej si “See Emily play”. PINK FLOYD 1968: Pas marrjes së çmimeve vjetore nga revista New Musical Express, themeluesi i Rolling Stones, Brian...

5
542
0
Tuesday, 12 May 2020
COLDPLAY: KONCERTI NE STREAMING I CHRIS MARTIN NGA SHTEPIA
Today

Veç një tastierë, një piano, dhe një pc. Chris Martin i Coldplay performon live nga stuido e shtëpisë së tij. Lideri i grupit të së famshmes “Viva la vida” mbajti një koncert live në rrjetet sociale, për të mbyllur nismën “Together at home” (Së bashku në shtëpi), serinë e koncerteve virtuale që kulmuan në koncertin-ngjarje “One World”, të organizuar nga Lady Gaga me pjesëmarrjen e Rolling Stones, Paul McCartney, Billie Eilish, Lizzo dhe Taylor Swift. #TogetherAtHome Chris Martin Here’s...

7
600
0
Saturday, 09 May 2020
AXL ROSE POLEMIZON PER KORONAVIRUSIN DHE PUBLIKON NJE LIBER PER FEMIJE
News

Ashpërsohet komunikimi në Twitter midis Axl Rose dhe Steve Mnuchin, sekretari i thesarit të Shteteve të Bashkuara. Kjo u shkaktua, pasi sekretari gjatë orëve të fundit dha një intervistë në revistën Forbes, në të cilën ai ftoi qytetarët amerikanë të rivlerësonin turizmin vendas në mbështetje të ekonomis, pasi aktualisht është e pamundur të parashikohet se kur do të fillojnë udhëtimet ndërkombëtare, të cilat janë të ndërprera, për shkak të koronavirusit. Lideri i grupit “Welcome to the jungle”...

11
531
0
Thursday, 07 May 2020
Next Page »