FLORENCE THE MACHINE PER GAME OF THRONES

FLORENCE THE MACHINE PER GAME OF THRONES

10
710
0
Tuesday, 23 April 2019
News

Mbas “Seven Devils” kenga e shkeputur nga albumi “Ceremonials” i 2011-es, e vendosur ne trailerin e sezonit te dyte te Game of Thrones,seriali i famshem rikthehet te bashkepunoje me Florence and the Machine.

Banda e Florence Welch, ka kenduar kengen origjinale per serine e 2-te te sezonit te 8-te te filmit.

Kenga titullohet “Jenny of Oldstones” dhe eshte shkruar nga kompozitori i te gjithe linjes muzikore te serialit, Ramin Djawadi.

 

Ketu video e re e Florence the Machine per Game Of Thrones

 

Adi Basha

Radioman

62 posts | 1 comments

http://www.radiobar-on.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.