Music

News

Rettward von Doernberg – Night Drive
Indie Music

Berlin composer Rettward von Doernberg has just released his third single called “Night Drive” which unites four musical traditions into one piece of music. “Night Drive“ follows his first two releases, “Be Water” and “Stay A While”, which have been...

Friday, 15 January 2021
Like
72
0
EDDIE VAN HALEN – GONE TODAY AT AGE 65
News

Eddie Van Halen — the legendary guitarist and co-founder of Van Halen — has died after a long battle with throat cancer … TMZ has learned. Sources directly connected to the rock star tell us … he died at St. John’s Hospital in Santa Monica...

Tuesday, 06 October 2020
Like
792
0
David Arn – Love Is Free
Indie Music

David Arn is a U.S. singer, songwriter based in Virginia who is best known for his lyrical style. He currently has three albums, “Postmodern Days” , “Walking in Dreamland” and “Traveler Tales” as well as numerous singles. Three of his music videos...

Thursday, 17 September 2020
Like
232
0
Mike DeFoy – Glass Houses
Indie Music

Mike DeFoy Originally from Chicago, I am a self taught, multi-instrumentalist, singer/songwriter. My music has been broadcast and I have developed a substantial following, so much so, that fans know and sing the lyrics to my songs during live performances and I am able...

Thursday, 17 September 2020
Like
220
0
TODAY IN MUSIC: PINK FLOYD, ROLLING STONES, MIA MARTINI
Today

12 MAJ 1967: Në Queen Elizabeth Hall të Londrës, Pink Floyd zhvilluan koncertin e parë me efekt “audio surround” në histori, duke përdorur sistemin e tyre të transmetimit kuadrafonik. Shfaqja titullohej “Games for May”. Me këtë rast...

Tuesday, 12 May 2020
5
542
0
COLDPLAY: KONCERTI NE STREAMING I CHRIS MARTIN NGA SHTEPIA
Today

Veç një tastierë, një piano, dhe një pc. Chris Martin i Coldplay performon live nga stuido e shtëpisë së tij. Lideri i grupit të së famshmes “Viva la vida” mbajti një koncert live në rrjetet sociale, për të mbyllur nismën “Together at...

Saturday, 09 May 2020
7
600
0
AXL ROSE POLEMIZON PER KORONAVIRUSIN DHE PUBLIKON NJE LIBER PER FEMIJE
News

Ashpërsohet komunikimi në Twitter midis Axl Rose dhe Steve Mnuchin, sekretari i thesarit të Shteteve të Bashkuara. Kjo u shkaktua, pasi sekretari gjatë orëve të fundit dha një intervistë në revistën Forbes, në të cilën ai ftoi qytetarët amerikanë të...

Thursday, 07 May 2020
11
531
0

Videos

New Bar Videos